BREZPLAČNA POŠTNINA OB NAKUPU NAD 96€

Zaposlitvene in karierne možnosti

V našo ekipo vabimo novega sodelavca/ko osebo za dolgoročno sodelovanje

Osebo, ki je izjemno komunikativna. Ima visoke moralne vrednote kot so spoštljivost, olika, etika in ima izjemno pridne roke, ki so v našem kolektivu zelo dobrodošle. Te vrednote mi gojimo in si želimo med seboj isto misleče. Vabimo osebo, ki želi nadgrajevati svojo kariero. Osebo, ki si izjemno želi delati na področju administracije, prodaje, svetovanja, urejanja prostora, pakiranja, priprave naročil, analiziranje podatkov, komunikacije – telefoniranja, kozmetike in B2B srečanj.

Naša pričakovanja so tudi natančnost, točnost, urejenost, komunikativnost, pozitivna naravnanost, tako bomo skupaj gradili in dolgoročno sodelovali. Pričakujemo znanje dela z ljudmi in, znanje vzpostavljanja in vzdrževanja dobrih poslovnih odnosov. Veselje za delo z ljudmi.

Pokliči ali pa nam piši. Veselimo se, da se nam pridružiš v visoko motiviranem teamu.Vedno ste dobrodošli vsi, ki si zares želite delati na tem področju in ste pripravljeni svoja znanja dnevno nadgrajevati kot tudi deliti z ostalimi v timu. Veseli bomo dodatnega para pridnih rok, saj se obseg našega poslovanja vseskozi povečuje in širi.

Smo hitro rastoče podjetje Akademija Elitne Kozmetike d.o.o., specializirano za strokovno izobraževanje distribucijo in prodajo profesionalnih izdelkov za kozmetične salone, velnese in drogerije. Sodelujemo pa tudi z večino šolami iz naše branže po vsej Sloveniji. Naš team – zaposleni igramo ključno vlogo pri krepitvi našega uspešnega poslovanja. Uspehi se zgodijo zahvaljujoč vsem našim prizadevanjem. Tako tudi tebi nudimo priložnost, da se dokažeš na našem delovnem področju in prijetnemu kolektivu, ki bo s teboj še uspešnejši.

FB:https://www.facebook.com/crystalnailsi/ IG: https://www.instagram.com/crystal_nails_slovenija/

Spletna trgovina: https://crystalnails.si

kontakt: pisarna@akademijaelitnekozmetike.com / 040206155

Brezplačna poštnina

Za nakup nad 80€ brez DDV

Vrhunska kvaliteta

Garantirano najboljši izdelki

Enostavni nakupi

Kadarkoli in kjerkoli

STROKOVNO Svetovanje

Ob nakupu ter pomoč v poslovalnicah KP-NG-LJ-MB