BREZPLAČNA POŠTNINA OB NAKUPU NAD 96€

O nas

Akademija Elitne Kozmetike d.o.o.,
Ekskluzivni zastopnik za Slovenijo za blagovne znamke Crystal Nails, LuxLash, Crystal SPA Feet&Hands.
Blagovna znamka Crystal Nails sodi v sam vrh svetovne elite to nam omogoča neprestan razvoj novosti in sledenje trendu na trgu s ponudbo in vrhunskimi proizvodi.

Ponujamo v svetovnem merilu največji spekter barvnih gelov, gelov za izgradnjo in ostalih pripomočkov za izdelovanje nohtov tako geliranih, porcelanskih, izdelkov za naravno manikuro in parmanentno lakiranje.

Nenehno izobraževanje
z nenehnim izobraževanjem dosegamo, da smo vodilni na trgu. Novostmi Crystal Nailsa lahko odjemalec – ustvarjalec nohtov naših izdelkov vsako sezono obnovi kolekcijo in ostane vedno na tekočem z aktualnimi – trendovskimi barvami in ostalim materialom.

Vrhunska kakovost
vrhunsko kakovost, ki jo zagotavljajo produkti blagovne znamke Crystal Nails potrjujejo izjemni rezultati, ki so, in jih tekmovalci dosegajo v svetovnem merilu. V salonu pa zagotavlja lahka uporaba in kontroliranost materialov.

Ogromna izbira izdelkov
smo blagovna znamka z neposnemljivo široko izbiro barvnih gelov in ostalih pripomočkov pri manikuri s tem olajša izražanje manikerke v neomejenih obsežnostih in izpolnitev želja še tako zahtevne stranke v salonu.


So ti na voljo izdelki in propomočki profesionalne kakovosti, ki zagotavljajo raznoliko, popolno delo. Leski barvnih gelov nudijo možnost za neštete in neizčrpne variacije. S spoznavanjem teh tehnološko ne prestano nadgrajujejo prav zaradi tega izdelovanje in poslikava nohtov postane umetnost, in nepogrešljiv hobij in ko se znajdeš s čopičem v roki manikerka opazi da z izdelki Crystal Nails lahko uresničiš vse svoje in strankine sanje. Izdelovanje nohtov z blagovnno znamko Crystal Nails je že umetnost, z njo dosežeš priznanje in navezanost, zvestobo svojih strank, in ko vse to realiziraš postaneš uspešen.

Seveda, saj je izbira CRISTALNO JASNA – Crystal Nails Slovenija

Brezplačna poštnina

Za nakup nad 80€ brez DDV

Vrhunska kvaliteta

Garantirano najboljši izdelki

Enostavni nakupi

Kadarkoli in kjerkoli

Svetovanje

Ob nakupu ter pomoč v poslovalnicah KP-NG-LJ-MB