Išči
0Košarica

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

TREPALNICE ZAČETNI TEČAJ 2 DNEVNI

Hiter pregled

Dvodnevni začetni tečaj podaljševanja-zgoščevanja trepalnic po metodi LuXLash.


Tečaj primeren za vse ki si želijo dodati novo storitev v svoj salon oz. si želijo začeti  z apliciranjem trepalnic.Za tečaj ne potrebujete predhodnega znanja. Program vsebuje vsebino o: oblikah oči, učenje pravilnega postopka, vse o higieni in pripravi prostora, informacije o vzdrževanju izdelkov, varovanje zdravja, napotke za samostojno delo, učenje tehnike 1/1, mentorstvo,... Izdana vam bo diploma o opravljenem tečaju.


Po določenem času pa vam pripada še 1 ura, kjer predelamo vaše problematike. Naknadno vam bo izstavljeno še potrdilo o uspešnosti.


1. DEL. Teoretična priprava in predstavitev, kako podaljševati po klasični metodi podaljševanja. Analiza pogostih napak pri delu, seznanitev z osnovami korekcije zgleda. Vsaka tečajnica na tečaju dobi tudi informacijsko mapo.

2. DEL. Praktično usposabljanje za začetnike se izvaja na lutkah, ki so imitacija modelov. Tečaj je naravnan na individualni pristop, tako da se stilit trener posveti čisto vsakemu, saj je ključno poznavanje tehnike v praksi, to pomeni pravilnega apliciranja in seveda, cilj je, da se naučite pravilnega postopka, ter tako osvojite znanje, ki je potrebno za začetek podaljševanja trepalnic.

Možnost izobraževanja :

INDIVIDUALNO IZOBRAŽEVANJE  

SKUPINSKO IZOBRAŽEVANJE 

 

IZOBRAŽEVANJE + PAKET MATERIALA 

Akcijski paket ! 26-27 november

cena: 540eur

Redna cena: 700eur * potrebna polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad 80€ brez ddv .

VRHUNSKA KVALITETA

Garantirano najboljši izdelki.

ENOSTAVNI NAKUPI

Kadarkoli in od kjer koli.

SVETOVANJE

Svetovanje ob nakupu ter pomoč v poslovalnicah KP-NG-LJ-MB