BREZPLAČNA POŠTNINA OB NAKUPU NAD 96€

HEMA FREE Primer Acid Free 13ml

9,99 

Primer ki ne vsebuje kisline.

  • 208 mednarodnih nagrad
  • 24 zlatih medalj na Londonskem tekmovanju
  • 3 mednarodne zmage
Do brezplačne poštnine vam manjka še  50,00 
Nadaljuj z nakupovanjem
Šifra: 926ec030f29f-1 Kategorije: , ,

Primer brez kislin brez sestavin HEMA.

Shranjujte en dan na sobni temperaturi, da se čopič ne zlomi! Podrobnosti v opisu izdelka.

Acid Free temeljni premaz – 13 ml
Popolnoma brezkislinska tekočina za pospeševanje oprijema, ki se ne posuši popolnoma in pusti lepljivo plast. Zato ga je treba nanesti na tanko, saj bo ta lepljivi del deloval kot dvostransko lepilo med nohtno ploščo in materialom, ki je nanjo nameščen. Če nanesete več brezkislinskega primerja, bo ta lepljivi del nekoliko debelejši, zato se material na njem ne bo prijel na nohtno ploščo in lahko pride do odstopanja. Odvečno količino čopiča odstranimo na vratu stekleničke ali s suho papirnato brisačko, da ne nanesemo preveč izdelka na noht.

POMEMBNO OBVESTILO: Primerji lahko zamrznejo v embalaži, ki je izpostavljena na mrazu. To ne vpliva na kakovost materiala po taljenju, vendar pred odpiranjem obvezno počakajte, da se stopi (shranjujte primer na sobni temperaturi)  in takoj, ko  ponovno pridobi tekočo konsistenco, sicer se čopič poškoduje/zlomi!
Primer brez kislin je material, ki je bolj občutljiv na toploto in svetlobo, zaradi filtrirane sončne ali UV svetlobe lahko porumeni. Razbarvanje materiala ne vpliva na druge fizikalne lastnosti in uporabo izdelka.

13 ml

 

Brezplačna poštnina

Za nakup nad 80€ brez DDV

Vrhunska kvaliteta

Garantirano najboljši izdelki

Enostavni nakupi

Kadarkoli in kjerkoli

STROKOVNO Svetovanje

Ob nakupu ter pomoč v poslovalnicah KP-NG-LJ-MB