BREZPLAČNA POŠTNINA OB NAKUPU NAD 96€

OPEN DAY DELAVNICE

20,00 

OPEN DAY DELAVNICE  so dogodki, kateri so namenjeni Vam, ki želite spoznati znamko Crystal Nails želijo spoznati našo ponudb produktov ali želite pridobiti kakšne ideje ali nasvete za Vaše že obstoječe delo v salonu.

  • Delavnice so primerne za posameznike ki že poslujejo z nami in izdelke poznajo. Kot tudi za posameznike, ki niso še vešči ponudbe vendar si želite sodelovati z svetovno ugledno in znano blagovno znamko Crystal Nails. Z delavnicami želimo približati našo ponudbo in naš način dela.
  • Delavnice so prav tako dobrodošle v kolikor se srečujete z določenim vprašanjem smo Vam na voljo za nasvet ter v kolikor iščete določen izdelek imate možnost pred nakupom tudi poskusit. 
Trajanje: 2h Lokacija:
Delavnice izvajamo v naših pooblaščenih poslovalnicah NOVA GORICA, LJUBLJANA, KOPER 
Datum: Delavnice razpisujemo glede na povpraševanje oz. ob izdaji novih kolekcij. Sledite nam na družbenih omrežjih (instagram, fb) za obveščanje kdaj in kje so delavnice. 

Udeležba: Prijavnina je potrebna zaradi zagotovila rezervacije mest. Za udeležbo je zahtevan znesek 20eur, kater se Vam ob obisku upošteva pri nakupu kot doprobis oz. se posamezniku povrne, v kolikor nakupa ne opravi. Število mest je omejenih. 

Vsebina: Vsaka delavnica se posveti raznolikim produktom. Vaše želje lahko oddate na linku: https://forms.gle/TLp3niwuuBepareV8

Do brezplačne poštnine vam manjka še  50,00 
Nadaljuj z nakupovanjem
Šifra: DELAVNICE Kategoriji: ,

Brezplačna poštnina

Za nakup nad 80€ brez DDV

Vrhunska kvaliteta

Garantirano najboljši izdelki

Enostavni nakupi

Kadarkoli in kjerkoli

STROKOVNO Svetovanje

Ob nakupu ter pomoč v poslovalnicah KP-NG-LJ-MB