BREZPLAČNA POŠTNINA OB NAKUPU NAD 96€

Xtreme Pro Drill Bit – Titanium Plated karbidni nastavek L Big

44,97 

 

Izboljšana različica velikega karbidega nastavka  Xtreme Titanium, ki je zaradi natančnosti sedaj  minimalno manjši, zato je veliko bolj karbida bolj definirana, natančna in se lahko uporablja na težko dostopnih predelih. To je velik, stožčast sveder. Najbolj priljubljen karbidnih nastavkov,  izjemno močan. Zahvaljujoč posebni zasnovi se ne segreje in material lahko hitro, neboleče in brez resonance odstrani. Uporablja se lahko tudi za odstranjevanje akrila in gelov. Priporočljivo za desničarske in levičarske tehnike nohtov. Nova Xtreme Pro različica stožčastih karbidnih koščkov, vgraviranih v obliki rombove mreže, je izdelana iz tršega jekla s še ostrejšimi “zobmi”. Vse to je bilo dopolnjeno z izjemno trpežnim titanovim premazom.

Univerzalna Brusilna glava je večje stožčaste oblike z večjim lokom in ušpičenim koncem.

Zaradi grobe in močne površine zahteva precizno  in višjo hitrost uporabe!

Z karbidno glavo je izjemno lahko odstranjevanje in uporabo za korekcijo skoraj vseh vrst modelirnih mas (gel, acryl-gel)

  • 208 mednarodnih nagrad
  • 24 zlatih medalj na Londonskem tekmovanju
  • 3 mednarodne zmage
Do brezplačne poštnine vam manjka še  50,00 
Nadaljuj z nakupovanjem
Šifra: 5996487044512 Kategoriji: ,

CN nasvet: Brusne nastavke po vsaki uporabi skrtačite z posebno ščetko za čiščenje nastavkov. Prav tako je pomembno pripomoček temeljito razkužiti pred naslednjo uporabo. Tako bo pripomoček vedno v odlični kondiciji za uporabo.

 

CN nasvet: Za uporabo tovrstnih nastavkov zahteva izjemno precizno in natančno električno mašino. Priporočamo Uporabo Xtreme Drill 4  

Brezplačna poštnina

Za nakup nad 80€ brez DDV

Vrhunska kvaliteta

Garantirano najboljši izdelki

Enostavni nakupi

Kadarkoli in kjerkoli

STROKOVNO Svetovanje

Ob nakupu ter pomoč v poslovalnicah KP-NG-LJ-MB