BREZPLAČNA POŠTNINA OB NAKUPU NAD 96€

Professional Beginner

1.300,00 

Tečaj je posebej oblikovan za popolne začetnike, ki so do sedaj imeli zelo malo ali sploh nič stika s manikersko stroko ter si želijo profesionalno ukvarjati s tem. Za razliko od klasičnih tečajev, ta vsebuje kar 57 ur intenzivnih treningov pod mentorstvom, da lahko kar se da utrdite svoje znanje in suvereno stopite na samostojno poslovno pot.

 • 208 mednarodnih nagrad
 • 24 zlatih medalj na Londonskem tekmovanju
 • 3 mednarodne zmage
Do brezplačne poštnine vam manjka še  50,00 
Nadaljuj z nakupovanjem
Šifra: izobrazevanje_professional_beginer Kategorija:

Na tečaju se boste naučili: 

 • 1. predmet (1 dan): MANIKERSKA STROKA IN SALON (pogoji za poslovanje salona, sanitarni pogoji, postavljanje cenika, promocija)
 • 2. predmet (1 dan): SPA NEGA (anatomija in fiziologija kože in nohta, osnove masaže, obdelava kožice z mokro tehniko)
 • 3. predmet (3 dni): PERMANENTNI LAK (pravilna priprava nohta, obdelava obnohtne kožice z brusilnim aparatom, napotki za podaljšano obstojnost, nanos permanentnih barv in risanje natančne francoske manikire)
 • 4. predmet (1 dan) UTRJEVANJE NOHTA Z GELOM (pravilna priprava nohta, uporaba brusilnika, uporaba čopičev, nanos gela)
 • 5. predmet (3 dni): PODALJŠEVANJE S KONICO (pravilna priprava nohta, pravilna izbira, uporaba, in nanos konice, obdelava obnohtne kožice, nanos gela in oblikovanje nohta v obliko kocke in mandlja)
 • 6. predmet (4 dni): PODALJŠEVANJE S ŠABLONO (pravilna priprava nohta, pravilna postavitev in prilagajanje šablone, tehnika pinciranja, nanos gela in njegovo oblikovanje v obliko kocke, ovala ter balerine)
 • 7. predmet (1 dan): KOREKCIJA IN ODSTRANJEVANJE (uporaba grobih brusnih glav, izvajanje korekcije z gelom, pravilno odstranjevanje permanentnega laka in gela)
 • Zaključni izpit (1 dan): teoretično preverjanje, praktično preverjanje in ustni zagovor
 
Trajanje: 15 dni (skupno 90 ur, od tega 57 ur intenzivnih treningov)
Potrebno predznaje: nobeno
Potrebni pripomočki: čopoči (0 short, 0 long, Nero Merlo III, Nero Merlo II, Gel 6, Gel 4, Gelly), matirni blok ali Iron buffer, pilice (Xtreme 150/150, Xtreme 100/180, Xtreme 180/180, Zebra 150/150), pinceta za pinciranje, kovinski potiskač za kožico, škarjice za kožico (Ergosharp škarjice), škarjice za šablono (Flexi škarjice), klešče za konice, igla
Model: 12 oseb (nekateri se lahko ponovijo)
Predavatelj: Lorena Delbello – international master educator
Certifikat: Da. Po končanem tečaju prejmete cerifikat s svojim imenom.
 
 
Na dan izobraževanja priprada vsem udeležencev 10 % popust na vse Crystal Nails artikle. V primeru da tečajnik nima potrebnih pripomočkov svetujemo, da počaka do začetka tečaja in le te kupi na dan tečaja v naši trgovini, ko mu bo na voljo strokovno svetovanje. Izposoja pripomočkov ni možna iz higienskih razlogov. Za dokončno prijavo na tečaj je potrebno poravnati akontacijo v višini 330€ najkasneje 5 dni pred začetkom tečaja. Razliko v ceni je potrebno poravnati pred začetkom tečaja.
Za vse dodatne informacije nam lahko pošljete povpraševanje in Vam bomo z veseljem odgovorili.

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Tečaj permanentni lak – 1 dan

  125,00 

  ZAKAJ SE PRIJAVITI NA NAŠO AKADEMIJO ? -Izobraževanje z zagotovljenim konkretnim znanjem: Teoretično in praktično -Posodobljeni programi in vključevanje novih tehnik in produktov -Individualne skupine: tako se lahko mentor enakomerno in kvalitetno posveti učencem -Brezplačno mentorstvo in pomoč tudi po…

Brezplačna poštnina

Za nakup nad 80€ brez DDV

Vrhunska kvaliteta

Garantirano najboljši izdelki

Enostavni nakupi

Kadarkoli in kjerkoli

STROKOVNO Svetovanje

Ob nakupu ter pomoč v poslovalnicah KP-NG-LJ-MB