Išči
0Košarica

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Professional Beginner

Hiter pregled

Tečaj je posebej oblikovan za popolne začetnike, ki so do sedaj imeli zelo malo ali sploh nič stika s manikersko stroko ter si želijo profesionalno ukvarjati s tem. Za razliko od klasičnih tečajev, ta vsebuje kar 57 ur intenzivnih treningov pod mentorstvom, da lahko kar se da utrdite svoje znanje in suvereno stopite na samostojno poslovno pot.

Na tečaju se boste naučili: 

  • 1. predmet (1 dan): MANIKERSKA STROKA IN SALON (pogoji za poslovanje salona, sanitarni pogoji, postavljanje cenika, promocija)
  • 2. predmet (1 dan): SPA NEGA (anatomija in fiziologija kože in nohta, osnove masaže, obdelava kožice z mokro tehniko)
  • 3. predmet (3 dni): PERMANENTNI LAK (pravilna priprava nohta, obdelava obnohtne kožice z brusilnim aparatom, napotki za podaljšano obstojnost, nanos permanentnih barv in risanje natančne francoske manikire)
  • 4. predmet (1 dan) UTRJEVANJE NOHTA Z GELOM (pravilna priprava nohta, uporaba brusilnika, uporaba čopičev, nanos gela)
  • 5. predmet (3 dni): PODALJŠEVANJE S KONICO (pravilna priprava nohta, pravilna izbira, uporaba, in nanos konice, obdelava obnohtne kožice, nanos gela in oblikovanje nohta v obliko kocke in mandlja)
  • 6. predmet (4 dni): PODALJŠEVANJE S ŠABLONO (pravilna priprava nohta, pravilna postavitev in prilagajanje šablone, tehnika pinciranja, nanos gela in njegovo oblikovanje v obliko kocke, ovala ter balerine)
  • 7. predmet (1 dan): KOREKCIJA IN ODSTRANJEVANJE (uporaba grobih brusnih glav, izvajanje korekcije z gelom, pravilno odstranjevanje permanentnega laka in gela)
  • Zaključni izpit (1 dan): teoretično preverjanje, praktično preverjanje in ustni zagovor
 
Trajanje: 15 dni (skupno 90 ur, od tega 57 ur intenzivnih treningov)
Potrebno predznaje: nobeno
Potrebni pripomočki: čopoči (0 short, 0 long, Nero Merlo III, Nero Merlo II, Gel 6, Gel 4, Gelly), matirni blok ali Iron buffer, pilice (Xtreme 150/150, Xtreme 100/180, Xtreme 180/180, Zebra 150/150), pinceta za pinciranje, kovinski potiskač za kožico, škarjice za kožico (Ergosharp škarjice), škarjice za šablono (Flexi škarjice), klešče za konice, igla
Model: 12 oseb (nekateri se lahko ponovijo)
Predavatelj: Lorena Delbello - international master educator
Certifikat: Da. Po končanem tečaju prejmete cerifikat s svojim imenom.
 
 
Na dan izobraževanja priprada vsem udeležencev 10 % popust na vse Crystal Nails artikle. V primeru da tečajnik nima potrebnih pripomočkov svetujemo, da počaka do začetka tečaja in le te kupi na dan tečaja v naši trgovini, ko mu bo na voljo strokovno svetovanje. Izposoja pripomočkov ni možna iz higienskih razlogov. Za dokončno prijavo na tečaj je potrebno poravnati akontacijo v višini 330€ najkasneje 5 dni pred začetkom tečaja. Razliko v ceni je potrebno poravnati pred začetkom tečaja.
Za vse dodatne informacije nam lahko pošljete povpraševanje in Vam bomo z veseljem odgovorili.

Zaloga: Na zalogi

* potrebna polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad 80€ brez ddv .

VRHUNSKA KVALITETA

Garantirano najboljši izdelki.

ENOSTAVNI NAKUPI

Kadarkoli in od kjer koli.

SVETOVANJE

Svetovanje ob nakupu ter pomoč v poslovalnicah KP-NG-LJ-MB