Išči
0Košarica

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Tečaj - ZAČETNO MODELIRANJE NA KONICO

Hiter pregled

.Program je sestavljen za vse tiste, ki želijo resno pristopiti k poklicu manikerja, kjer se seznanijo z osnovno in začetno znanje za pričetek.

Tečaj je zasnovan tako, da v svojem salonu lahko ponudite modeliranje geliranih nohtov z konico.

PREDSTAVITEV PROGRAMA Program je sestavljen po svetovnih ozancah Crystal Nails-ovih educatorjev ki tako izobražujejo že več kot 20 let po celem svetu. Izobraževanja vse skupaj obsega 1 dan. V 1 dnevu se udeleženec seznani z naslednjimi postopki

Program je sestavljen za vse tiste, ki želijo resno pristopiti k poklicu manikerja, kjer se seznanijo z osnovno in začetno znanje za pričetek.

Podalševanje z Konico Natančna obdelava obnohtne kožice,pravilno oblikovanje in priprava nohtne plošče,pravilna izbira in namestitev umetne konice na naraven noht, nanašanje gela, pravilna izbira čopičev,natančno in hitro nanašanje barve v 3 korakih, risanje French-a + osnovne in hitre poslikavice oz. Okrasitev na zmodeliranem nohtu.

PREDAVATELJ:
Skozi celotno izobraževanje Vas bo vodila izkušena in strokovno usposobljena predavateljica in Iternational Educatorka -Mag. Karlinca Delbello, ki Vam bo z vsem srcem predajala dolgoletno znanje ter zaupala veliko napotkov in nasvetov iz življenja. Vlila veliko spodbude in poguma, ki so pri samem začetku zelo pomembne.

122,00 €

* potrebna polja

122,00 €

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad 60€.

VRHUNSKA KVALITETA

Garantirano najboljši izdelki.

ENOSTAVNI NAKUPI

Kadarkoli in od kjer koli.

SVETOVANJE

Svetovanje ob nakupu ter pomoč.