Išči
0Košarica

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Tečaj STOP Nail Bitting

Hiter pregled


Kako modelirati in podaljševati na pogriženem in poškodovanem nohtu.


Zakaj zavrniti stranko, če pa obstaja rešitev tudi za najbolj zahtevne primere nohtov!

Program tečaja zajema:

Podrobna razlaga različnih stopenj deformiranega nohta in pogriženega nohta. Obrazloženi bodo različni materjali, ki jih lahko uporabljamo pri metodi modeliranja pogriženih/deformiranih nohtov. Obrazložen bo pravilen način korekcije pri modeliranih deformiranih nohti. Pravilna priprava obnohtja z območja z uporabo različnih metod - Demonstracija rekonstrukcije z uporabo zemljevida z gelom + spenjanjem in enobarvnim nanosom pod kožico - demonstracija rekonstrukcije nohtov z akrilnim steklom in francosko nanašanje na površini z gelno barvo - prikaz površinskih opilkov z apnom in spodnjim območjem z rezkarjem.

S seboj potrebujete pripomočke Potrebujete model za delo ob 13.30h uri. Prosim napišite ali ga imate ali ne. Potrošni materiali so vključeni. __________________________________________ Prevod je zagotovljen. Ves material za delo na tečaju zagotovimo mi in je vključen v ceno.

Seboj imejte svoje PRIPOMOČKE:

čopiče škarjice pinceto potiskač za obnohtno kožico iglo krtačko za prah el.mašinica karb.nastavki za kožico karbidni nastavki za piljenje nohta MODEL: potrebujete ga o 13.30h in sicer naj ima vseh 5 nohtov pogriženih

Program je zasnovan z strani italjanskih inovatorjev. Učiteljica prihaja iz prestolnice mode Milana: Rawja Barikhan, izobraževanje je primerno prav za tiste manikerke, ki si želijo modelirati na zahtevne pogrižene in deformirane nohte Ter ponuditi strankam podaljševanje in storitve modeliranja nohta tudi na problematične nohte kot so; pogriženi nohti, deformirani kratki nohti..

Potrebujejo model ob 13.30h z pogriženimi nohti (vsaj 5 pogriženih nohtov) tedni narastka.

Zaradi zahtevne stopnje težavnosti, je izobraževanje primerno za tiste, kateri se že suvereno opravljajo poklic manikerja več let in si želijo izboljšati svojo tehniko pri modelirnaju in podaljševanje pogriženih in deformiranih nohtov.

Na dan tečaja imate možnost kupiti ves material z 10% popustom. Po končanem tečaju dobite mednarodno priznan in overjen certifikat s strani ekskluzivnega zastopnika in organizatorja tečaja Crystal Nailsa za Slovenijo.

Cena: 135eur

* potrebna polja

PRIPOROČAMO

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad 60€.

VRHUNSKA KVALITETA

Garantirano najboljši izdelki.

ENOSTAVNI NAKUPI

Kadarkoli in od kjer koli.

SVETOVANJE

Svetovanje ob nakupu ter pomoč.