Išči
0Košarica

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

5 DNEVNO USPOSABLJANJE ZA POKLIC -MANIKERSKI TEHNIK

Hiter pregled


Program je sestavljen za vse tiste, ki želijo resno pristopiti k poklicu manikerja, kjer se seznanijo z osnovno in začetno znanje za pričetek.


Tečaj je zasnovan tako, da v svojem salonu lahko ponudite poleg storitve naravne nege tudi permanentno lakiranje, modeliranje geliranih nohtov z konico in šablono.

Maniker je strokovno usposobljena oseba na področju nege nego rok in nohtov. Poznati mora anatomijo, dermatologijeo nohta,tipe nohtov ter vrste bolezni in okužbe nohtov Poleg tega pa mora kot osnovno poznati oblikovanje nohtov, svetovanje strankam pri izbiri pravilnih storitev in komunikacije z strankami. Vendar pa ker se je storitev Manikire zelo razvila ter kozi sezono se spreminjajo trendi barv, oblik, ipd. Se mora konstantno izobraževati in seznanjati z trendi. PREDSTAVITEV PROGRAMA Program je sestavljen po svetovnih ozancah Crystal Nails-ovih educatorjev ki tako izobražujejo že več kot 20 let po celem svetu. Izobraževanja vse skupaj obsega 5 DNI. V 5 dneh se udeleženec seznani z naslednjimi postopki

1 DAN: Naravna manikura in nega rok teoretični del(anatomija, dermatologijea nohta,tipe nohtov ter možne bolezni in okužbe na nohtih nohtov)osnovne tehnike masaže rok,naravno lakiranje z navadnimi laki

2 DAN :Permanantno lakiranje-SOAK OFF SYSTEM Natančna obdelava obnohtne kožice, pravilno in hitro lakiranje, pravilno oblikovanje in priprava nohtne plošče, spoznajna vseh vrst parmanentnega laka, kako podalšati obstojnost parmanentnega laka,odstranjevanje

3 DAN: Podalševanje z Konico Natančna obdelava obnohtne kožice,pravilno oblikovanje in priprava nohtne plošče,pravilna izbira in namestitev umetne konice na naraven noht, nanašanje gela, pravilna izbira čopičev,natančno in hitro nanašanje barve v 3 korakih, risanje French-a + osnovne in hitre poslikavice oz. Okrasitev na zmodeliranem nohtu.

4 DAN :Podalševanje z Šablono Natančna obdelava obnohtne kožice,pravilno oblikovanje in priprava nohtne plošče, pravilna in natančna namestitev šablone(za 3 popularne oblike) na naraven noht, nanašanje gela, pravilno čiščenje gel čopičev, pinciranje,pravilna izbira čopičev,natančno in hitro nanašanje barve v 3 korakih, risanje French-a.

5 DAN: KOREKTURA + IZPIT (približno po 21 dneh) DATUM PO DOGOVORU Obdelava korekture z uporabo mašinice, priprava nohta z narastkom na naslednjo modeliranje spozna vsrte nastavkov, Lastnosti dobrih mašinic.

IZPIT: Po zaključeni obravnavi korekture, udeleženec opravi izpit, ki se ga oceni. Nato ob koncu dneva prejme certifikat.

PREDAVATELJ: Skozi celotno izobraževanje Vas bo vodila izkušena in strokovno usposobljena predavateljica in Iternational Educatorka -Mag. Karlinca Delbello, ki Vam bo z vsem srcem predajala dolgoletno znanje ter zaupala veliko napotkov in nasvetov iz življenja. Vlila veliko spodbude in poguma, ki so pri samem začetku zelo pomembne.

500,80 €

* potrebna polja

500,80 €

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad 60€.

VRHUNSKA KVALITETA

Garantirano najboljši izdelki.

ENOSTAVNI NAKUPI

Kadarkoli in od kjer koli.

SVETOVANJE

Svetovanje ob nakupu ter pomoč.