Išči
0Košarica

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

AURORA Crystal Liquid

Hiter pregled

AURORA CRYSTAL LIQUID


 


Aurora Crystal tekočina je nova umetnost za nohte, ki spreminja barvo v določenem temperaturnem območju in ustvarja učinek, podoben učinku polarne svetlobe.


 


 


 


 


 


 


 


 


Cena: 14,90eur

208 mednarodnih
& nagrad

24 zlatih medalj na
Londonskem tekmovanju

3 mednarodne
zmage

Opis izdelka

Aurora termo svetlobni učinek

Uporabite ga lahko na katerem koli CrystaLac ali barvnem gelu, priporočljivo je, da izberete temnejši odtenek, da dosežete polno barvno paleto odseva. V kolikor imate podlago brez disperz na nežno zmatirajte površino. V kolikor imate na nohtu lepljiv sloj, nanesite nanj Cool Top zaščitni sijaj, in le tega na nežno z nežnim matirnim blokom zmatirajte. Na zamtirano nohtno površino nanesite Aurora Crystal Liquid v kakršni koli obliki (srček, cvet, geometrijski vzorci itd.) In pustite, da se posuši na zraku, kar lahko traja 3-4 minute, odvisno od debeline plasti. Proces sušenja lahko pospešite z sušenjem pod UV/LED svetlobo in ventilatorjem. Po sušenju material postane prosojen, nato pa robove za nohte in pokrijte z dvema nanosoma Cool Top Universal Gel.

Opozorilo! Če ga nanesete na celotno površino, material ne bo ostal trajno obstojen!

uporaba:

1 NAČIN: Po vezavi Royal barvnega gela (uv: 2min/ led: 90sec.) nemudoma vtrete prah AURORA PINK na brez disperzijsko plast . Po nanosu premažite z Acid Free tekočino . Po nekaj sec. zaščitite nanost z Cool Top gel ali Top Shine Xtreme. (vezava uv:.3min led: 1min. )

2 NAČIN: Po nanosu Color gel ( klasičen barvni gel), 3STEP , prekrijete z Cool Top (vezava uv:.2min led: 60sec. ) gel ter nemudoma vtrete AURORA PINK prah. Po nanosu premažite z Acid Free tekočino. Po nekaj sec. zaščitite nanost z Cool Top gel ali Top Shine Xtreme. (vezava uv:.3min led: 1min. )

Samo za profesionalno uporabo. Shranjevati izven dosega otrok. Rok uporabe naveden na embalaži izdelka.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad 60€.

VRHUNSKA KVALITETA

Garantirano najboljši izdelki.

ENOSTAVNI NAKUPI

Kadarkoli in od kjer koli.

SVETOVANJE

Svetovanje ob nakupu ter pomoč.