Išči
0Košarica

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Nail camp

 

 

 

 

 

MEDNARODNO IZOBRAŽEVANJE CRYSTAL NAILS TI PONUJA PRILOŽNOST,  DA IZPOPOLNIŠ SVOJE ZNANJE S POMOČJO MEDNARODNIH TUJIH UČITELJEV. PROGRAM IZOBRAŽEVANJA JE ZASTAVLEJN TAKO, DA POSAMEZNIK OBDELA VSE TEHNIKE IZ SVETA UREJANJA NOHTOV IN MANIKIRE. 

KAJ POMENI NAIL CAMP ?

Mednarodno izobraževanje udeleženkam ponuja v tednu dni celoten vplogled in učenje novih tehnik, pristopov za modeliranje in oblikovanje nohtov. Hkrati pa ponuja najboljšim udeležencem na Nail Campu tudi možnost,  da se udeležijo lahko tudi mednarodnih usposabljanj in nadaljnjih izobraževanj ter postanejo učitelji in predstavniki Crystal Nails® !

Izobrževanje bodo izvajali priznani mednarodni učitelji in  mednarodnih svetovni prvaki.
Nail Camp je razdelejen na več tečajev, ki potekajo po dnevih, ter se vsebinsko dopolnjujejo. Teme so razčlenjene na učenje risanja tehnik poslikav ter dekoracij nohtov kot tudi učenje strukture in modeliranja nohta. Imeli boste možnost, da se učite od najboljših uradnih učiteljev, kateri imajo mednarodno veljavo, z veliko izkušnjami. Kar Vam zagotavlja izjemno kvalitetno izvedbo tečaja z znanjem, ter dodano vrednostjo.

(Med izobraževanjem se bo izvajalo učenje z različnimi materiali pod pokroviteljskim sponzorstvom znamke Crystal Nails®).

 

 

KAJ TI NUDI IZOBRAŽEVANJE?

Mednarodno izobraževanje udeleženkam ponuja veliko več, kot smo le klasično izobraževanje oz. običajni tečaji kot jih poznamo v Sloveniji. Saj je oblikovano na zahtevnejši ravni in omogoča manikerki celovit razvoj na področju modeliranja nohtov. Izobraževanje je na visoki menarodni ravni, ter je zasnovano po celem svetu enako z istimi kriteriji in je organizirano po mednarodnih standardih. Udeleženkam ponuja poleg visokokakovstnega izobraževanje z najbolj strokovnimi tujimi učitelji ter doživetje, poslovne priložnost ter ideje za salon, ter stkanje novih prijateljskih kot tudi poslovnih vezi.


ALI JE TO IZOBRAŽEVANJE PRIMERNO ZATE ?

5 dnevno izobraževanje je namenjeno manikerkam, ki si želijo izpopolniti svoje znanje in se učiti od svetovno prizananih manikerk - nohtnih Elitte Master Educatorjev, ki so svoje znanje potrdili s svojimi prestižnimi uspehi na medanarodnih tekmovanjih, Katerim so IZZIVI IN PROFESIONALNOST življenski slog katerega znanje prenašajo in delijo z učenci. To je izjemna priložnost, katere se ne sme zamuditi. Priporočljivo je izobraževanje za vse, kateri se skozi opravljene tečaje niso naučili dovolj oz. bi si želeli izboljšati svoje delo oz. rešiti težave s katerimi se srečujejo med delom v salonu. Primerno je za vse tiste, ki si želijo pridobiti na hitrosti, dodelati in izboljšati svoj način dela, pridobiti na času v salonu s pomočjo trikov, novih tehnik dela v salonu ter postanete večji potencialno tudi učitelj.

 

TE ZANIMA VEČ ALI IMAŠ VPRAŠANJE ?

 Related image  akademijaelitnekozmetike@amis.net  

 Related image  info@crystalnails.si

  Related image   (01) 320 05 30

  Related image   +386 31 384 260


 

MOŽNOST PLAČILA  

NA OBROKE


 

 


Učite se od najboljših!

Education is journey to your success!

 

POVPRAŠAJ O AKCIJSKI CENI IN PROGRAMU

 


 


 Organizator:  Manuella Delbello s.p v sodelovanju z Akademijo Elitne Kozmetike d.o.o

Udeleženci izobraževanja se ob vplačilu izobraževanja strinjajo s splošnimi pravili organizatorja.  Organizator si pridržuje pravico do spremem.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad 60€.

VRHUNSKA KVALITETA

Garantirano najboljši izdelki.

ENOSTAVNI NAKUPI

Kadarkoli in od kjer koli.

SVETOVANJE

Svetovanje ob nakupu ter pomoč.