Išči
0Košarica

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Tečaj Salon Slim Shapes

Hiter pregled


Si želiš izboljšati svoj način modeliranja? Kako delati tanjše in bolj obstojne nohte. Kako delati tudi na problematičnih nohtih ?Program tečaja zajema: Upravljanje delovne mize in pravilna izbira izdelkov; razlaga ustreznih materialov; kako narediti tanjši noht, korekcija problematičnega nohta, ki raste navzgor ali se uvija navzdol. Skratka spoznali boste popolno korekcijo problematičnih - naravnih nohtov s posebnim poudarkom na odlični manikiri, popolnemu nanosu barve in inverznem francoski manikiri za v salon. Cena: 135eur Ne potrebujete modela, prosimo, da imate na svojih rokah modelirane nohte z narastkom 2-3 teden Potrošni materiali za delo so vključeni. __________________________________________ Kako delati tanjše nohte in optimalno korekcijo nohtov v salonu? Prevod je zagotovljen. Ves material za delo na tečaju zagotovimo mi in je vključen v ceno. Seboj imejte svoje S seboj potrebujete pripomočke PRIPOMOČKI: čopiče škarjice pinceto potiskač za obnohtno kožico iglo krtačko za prah el.mašinica karb.nastavki za kožico karbidni nastavki za piljenje nohta (Titanum L, Titanum M)

Na dan tečaja imate možnost kupiti ves material z 10% popustom.

Po končanem tečaju dobite mednarodno priznan in overjen certifikat s strani ekskluzivnega zastopnika in organizatorja tečaja Crystal Nailsa za Slovenijo.

Program je zasnovan z strani mednarodne učiteljice Alice Giannino. Izobraževanje je primerno prav za tiste manikerke ki si želijo še dodelati in izboljšati svoje delo. V programu je zajeto v obravnavo popravila težavnostnih nohtov pri korekturi naravnega nohta in delom z gelom, zahtevnejšem modeliranju in oblikovanju ter podaljševanju ter popravilu nohtnega podaljška. Zahtevna težavnost izobraževanja za tiste, kateri se že suvereno opravljajo poklic manikerja in si želijo izboljšati svojo tehniko dela ter časovno modelirati noht v krajšem času ter racionalizirati porabo materiala pri delu, ter tako strankam nuditi izjemno tanke nohte, ki so obstojni

* potrebna polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad 60€.

VRHUNSKA KVALITETA

Garantirano najboljši izdelki.

ENOSTAVNI NAKUPI

Kadarkoli in od kjer koli.

SVETOVANJE

Svetovanje ob nakupu ter pomoč.