Išči
0Košarica

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Cool Remove Builder gel Clear 5ml

Hiter pregled

Gradilni gel za rekonstrukcijo in modeliranje, ki se ne segreva in ne peče med polimerzacijo. Prav tako, se lahko gel v popolnosti stopi, podobno kot permanentni lak.
Podrobnejši postopek modeliranja si oglejte na video posnetku.


208 mednarodnih
& nagrad

24 zlatih medalj na
Londonskem tekmovanju

3 mednarodne
zmage

Opis izdelka

Cool Remove Gel prva Revolucionarna skupina gradilnih gelov, ki omogoča odstranjevanje z Acryl Remover tekočino. Isto tekočini z katero odstranjujemo CrystaLak in Easy Off proizvode. 

Prednost teh gelov je tudi, da med samo vezavo gela po UV ali LED svetlobo, stranka ne bo občutila neprijetnega pekočega občutka to dovoljujejo skrivne sestavine vrhunskega gela. 

Kljub temu da gel dovoljuje enostavnejše odstranjevanje, je gel zelo čvrst in primeren za podalševanje srednje dolgih oblik,  je izjemno fleksibilen kar pomeni da gel lahko uporabljate tudi za utrjevanje nohtov pri storitvi Permanentno lakiranje. 

Na voljo je v 4 različicah: Cool Remove Cover Pink - prekrivni gelCool Remove Cover Fill - korekcijski gelCool Remove Clear,Cool Remove  Bela

Di-HEMA, Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylposphinate,Hydroksycylohexyl Phenyl Ketone, CI 60725. May contain: CI 77891, CI77492, CI77491, CI51319, CI15850, CI19140,CI77742, CI77510, CI42090
Samo za profesionalno uporabo. Shranjevati izven dosega otrok. Rok uporabe naveden na embalaži izdelka.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad 60€.

VRHUNSKA KVALITETA

Garantirano najboljši izdelki.

ENOSTAVNI NAKUPI

Kadarkoli in od kjer koli.

SVETOVANJE

Svetovanje ob nakupu ter pomoč.