Išči
0Košarica

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Nail Camp 2020 je tu!

Nail Camp 2020 je tu!
Drage moje sopotnice, profesionalke, … Izdelava nohtov, manikiranje je moj poklic, ki je spremenil mene in moj pogled na svet. Kako narediti najlepše nohte na svetu, je vprašanje, na katerega iščem odgovor vsak dan znova. Moj poklic je moje poslanstvo.

Zahteva čas, predanost, nenehno izpopolnjevanje. Toda, tako kot pri vsakem drugem poklicu, je tudi tu tako, da ti da toliko, kolikor si vanj pripravljen vložiš. Povem vam, če si predan delu, znanju, če živiš in dihaš to poslanstvo, je to pot do uspešne poklice poti/kariere.

Stiliranje oziroma izdelava nohtov je moj način življenja in neizmerna sreča. Te dni, recimo, ko se zbudim, se mi najprej prikazujejo poletne barve, s katerimi bom tekom dneva osrečevala naše sopotnice, ljubiteljice lepega. Moja domišljija ne pozna meja, poslikave gel nohtov so postale moja zaščitna znamka. Vsako minuto svojega prostega časa vlagam v dodatna izobraževanja, srečanja z mednarodnimi strokovnjaki, neskončno sem hvaležna za sva znanja in izkušnje, s katerimi sem zrasla.To je šele začetek, neskončno se veselim vseh novih stikov z vami, s svetovnimi zvezdami izdelave nohtov, ki tudi letos prihajajo k nam. Učijo nas, kako iz sebe potegniti največ, kako postati Nail artist – umetnik v svojem poklicu, nekdo, ki s svojim oblikovanjem nohtov presega povprečje, ki nenehno raste, se izobražuje, izboljšuje in postane mojster. Postane ekskluziven. 

Srce mi poskakuje, ko pomislim na vsa dekleta in žene, pa tudi moške, mimogrede, vse več jih je in zelo smo jih vesele, ki se bodo tudi letos udeležili Nail Campa 2020. Vsi, ki prihajajo prvič in vsi, ki se vračajo, cenijo ekskluzivnost strokovnjakov svetovnega formata, ki prvič prihajajo v Slovenijo. V očeh se iskri, pod prsti se kadi od dela, dvorana je polna pozitivne energije, želja po znanju je naše skupno vodilo. Vsi urimo svoj slog, da smo z vsakim izdelanim nohtom bliže popolnosti.

Delamo na sebi, na svoji tehniki, ker vemo, kako pomembno se je učiti novosti, ki jih kasneje lahko vnašamo v svoje ustvarjalno delo. Učitelji Nail Campu vedno predstavijo najnovejše trende, aktualne tehnike. Na campu se srečamo manikerke, ki si želimo poklicno in osebnostno rasti, želimo si VEČ, od sebe in od predavateljev – smo v iskanju presežkov. Zaslužimo si NAJBOLJŠE, kar lahko ponudimo, ZASE in za druge.

Naš trud, čas in delo je cenjeno in poplačano, ko so ljubiteljice lepih gel nohtov vesele, zadovoljne, nasmejane in se vračajo, ker vedo, da jih cenimo in jim vsakič znova ponudimo NAJVEČ. Znanje, ki smo ga osvojile z leti izkušenj in z učenjem pri najboljših. Nihče od nas si se želi biti navadna manikerka oziroma manikir. Manj ambiciozne trg odplakne, mi pa ostajamo, se kalimo v prave profesionalke. To pomeni, da ne odnehamo nikoli, vedno stremi k še boljši izdelavi nohtov, naš pogled je vedno uprt v prihodnost, v razvoj nas samih in celotnega delovnega okolja.

Rast je lahko neskončna, ne pozna meja, same se odločamo, do katere mere bomo izboljšale svojo tehniko izdelave nohtov. Same dobro veste, katero stopnjo znanja si želite osvojiti, korak za korakom lahko dosežete najvišjo raven - master level. Lahko vzpostavite nova, dragocena poznanstva, lahko se odločite za pot mentorstva in svoje znanje prenašate na druge. Sledite svojim sanjam. Kdor sanja, dosanja. Dobimo se v raju novih barv, oblik nohtov in nohtnih tehnik, ki navdihujejo mnoga življenja, nahranijo dušo, ustvarjajo dobro voljo in širijo lepoto. Odštevam dni, vidimo se na Nail Campu 2020!   

Vaša Lorena

Kategorija: Novice

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad 60€.

VRHUNSKA KVALITETA

Garantirano najboljši izdelki.

ENOSTAVNI NAKUPI

Kadarkoli in od kjer koli.

SVETOVANJE

Svetovanje ob nakupu ter pomoč.