Išči
0Košarica

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Edina Sikari – Nail art zvezda – prvič v Sloveniji

Edina Sikari – Nail art zvezda – prvič v Sloveniji
Preberi, kaj vse lahko doživiš na ekskluzivnem tridnevnem izobraževanju v Portorožu. International master educator in zmagovalka številnih zlatih odličji na Mednarodnih tekmovanjih na Madžarskem, v Ukrajini in Franciji – Edina Sikari – komaj čaka, da se Nail camp 2020 prične!

Dragi vsi, viham rokave in se pripravljam na našo skupno dogodivščino - Nail camp 2020. Čakajo nas trije nepozabni dnevi. Zakaj? Prvič, naš plan dela je jasen. Intenzivno izobraževanje, kjer me boste lahko vprašali vse, kar vas zanima, o različnih nohtnih tehnikah, o postopkih geliranja in Nail arta. Vedite, da sploh ni pomembno, na kateri stopnji znanja delujete. Dobrodošli ste vsi, saj bomo naše skupne ure prilagodili različnim potrebam in poskrbeli, da boste nadgradili svoje znanje in tehnike.

 

Tehnike. Kot sami veste, obstaja morje tehnik, prava umetnost pa je, jih obvladati do popolnosti in s tem narediti svet nohtne industrije še lepši. Posvetili se bomo tistim tehnikam, po katerih naše uporabnice najbolj povprašujejo. Pokazala bom najbolj znane in trendi oblike ter poslikave. Kot veste, je ta trenutek pravi hit almond oblika, kvadratna oblika, balerina. Pokazala bom tudi bolj ekstremne oblike, ki so prav tako zelo priljubljene pri ljubiteljicah lepega. Pobliže se bomo ukvarjale s Trapezijem, Gotsko obliko. Še posebej dolgo se bomo zaustavili pri ombre tehniki, uporabljali bomo različne materiale, pokazala bom, kako narisati cvetlice z neonskimi pigmentiranimi pudri, kako slikati z CristaLac barvami. In še veliko tega, vse me boste lahko vprašali, pokazala in povedala bom, kje lahko izboljšaš svoj način dela, da boš hitrejši/hitrejša, učinkovitejši/učinkovitejša in da bodo rezultati jemali dih!

Drugič, upam, da že veste in da že imate za seboj kakšno tako izkušnjo. Sicer ti povem, da je profesionalno druženje zame nekaj najbolj navdušujočega. Vsakič znova se veselim izobraževanj na Madžarskem in drugod po svetu, vsa ta strokovna srečanja so pravi gejzir mladosti, znanja in poklicne rasti za vse nas. In nenazadnje, zelo se veselim obiska Slovenije, kjer slišim, da obstaja velika in pomembna skupnost, ki dviguje pomen nohtnih tehnik vsak dan, znova in znova. Bravo! Splača se, vsaka minuta, ki jo vložite vase, se vam bogato povrne, tako kot se je meni, s časom pridejo vse tiste zlate medalje, o katerih vsi sanjamo. Certifikat šteje, saj veste, kako govorijo naše mame in stare mame, papir šteje, zasijte v polni luči in naj vas ne bo strah se razlikovali od drugih.

Če bi rad/a prejel/a ponudbo klikni tukaj. Če imaš vprašanja, ali si želiš dodatnih pojasnil v zvezi z Nail campom, pa se obrni na orgaizatorja, Crystal Nails Slovenija. 

Vas čakam v Portorožu, se vidimo! 

Edina

Kategorija: Novice

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad 60€.

VRHUNSKA KVALITETA

Garantirano najboljši izdelki.

ENOSTAVNI NAKUPI

Kadarkoli in od kjer koli.

SVETOVANJE

Svetovanje ob nakupu ter pomoč.