Išči
0Košarica

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Barve tega poletje 2016/17

Barve tega poletje 2016/17
Vroči poletni trend za tiste, ki lahko to poletje želijo izstopati !

Fuchsia

Barva, ki jo je težko definirati - nekje med roza in vijolično. Fuchsia je prav tako kot ženska: veličastna, elegantna in zahteva spoštovanje - še seksi, drzna in presenetljivo lepa. Združite ga s črno ali oranžno, ali če nosite obleko iz fuksije, je must have dosatek bleščic/metal odseva.
Ink Blue

Čeprav je za večino ljudi modra odtenek hladne barve, Ink Blue je podpis senci sonca, morja in poletja. Nekateri celo jo imenujemo barva strasti - s katero se strinjamo, vendar ima še vedno ogromen sprostitveni učinek, ki opozarja na večno harmonijo neskončnega morja in svetlega modrega neba. Združite to živahno barvo z belo, svetlo modro ali zlato!

 Turquoise

Niti modro niti zeleno, nekje vmes: kot tropsko morje. Prvotno znana kot barva ravnotežja. Za svojimi živahnimi vibracijami deluje pomirjujoče in oddaja energični občutek čistosti morja. Združite ga z nevtralnimi barvami ali barvami, ki bodisi dopolnjujejo ali ustvarijo kontrast.


Blood Orange

Zmes rdeče in oranžne, ki oživlja vsako okolje. Živo oranžna barva veselja in barva poželenja za življenje. Kombinirajte ga s zemeljskimi barvami, kot so nude kožna, šampanjec, krem, sladoledna svetlo rumena

Kategorija: Novice

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad 60€.

VRHUNSKA KVALITETA

Garantirano najboljši izdelki.

ENOSTAVNI NAKUPI

Kadarkoli in od kjer koli.

SVETOVANJE

Svetovanje ob nakupu ter pomoč.