Išči
0Košarica

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

01 Royal Gel 4,5ml WILD RED

Hiter pregled

Izjemno prekriven in visoko pigmentiran barvni gel, ki že vsebuje sijaj in ne pušča lepljivega sloja. Zaradi visoke vsebnosti pigmentov je primeren tudi za gelne poslikave. 
208 mednarodnih
& nagrad

24 zlatih medalj na
Londonskem tekmovanju

3 mednarodne
zmage

Opis izdelka

Nova generacija barvnih gelov Royal Gel. Izjemno pigmentirani in kraljevsko kremasti že v prvem tankem nanosu barve. Ni potrebno dodatnega zaključnega sijaja saj Royal barve že vsebujejo sijaj brez disperzije.Zaradi zelo dobre pigmentiranosti je odličen za poslikave in dekoracijo. Na voljo v več različnih barvah. -Barvo nanesite v 1 sloju je čas vezave UV: 2-3min LED:1-2min -Kadar Royal barvo nanesti v dveh slojih, je potrebno 1 sloj Royal barve vezati UV:1min, LED: 60-90min. 2 sloj Royal barve- celotna vezava v UV:2-3 min.

PRED UPORABO JE POTREBNO BARVNI GEL PREMEŠATI Z IGLO ALI ŠPATULO!saj se lahko med transportom pigmenti poležejo na dno šalčke.

Po Crystal Nails navodilih izvedete modelažo z gradilno gelno maso ali Acryl-porcelan maso. Nato na zmatirano in čisto podlago nanesete sloj Royal gela. Čas Čas sušenja 2-3 minute v UV žarnici, 1-2 minute v LED. Nato nanesete ponovno 2 sloj po potrebi v kolikor ni popolno razporejena barva.Zaključnega sijaja ni potrebno uporabljati.

CN SVETUJE: Za zagotovljeno zaščitite barvo premažite z Cool top gel zaključnim sijajem 

CN SVETUJE: Za natančno in popolno barvanje priporočamo uporabo Gelly čopič 

Polyurethane Acrylate Oligomer, PEG-9 Dimethacrylate, TPO-L, Hidroksyclohexyl Phenyl Ketone, Silica CI60725, CI15850, Pigments

SAMO ZA PROFESIONALNO UPORABO. Shranjevati izven dosega otrok. Rok uporabe naveden na embalaži izdelka.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad 60€.

VRHUNSKA KVALITETA

Garantirano najboljši izdelki.

ENOSTAVNI NAKUPI

Kadarkoli in od kjer koli.

SVETOVANJE

Svetovanje ob nakupu ter pomoč.